Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
- Numer postępowania BZP/023/01037/25
- Typ postępowania Postępowanie krajowe
- Tryb udzielania zamówienia Tryb podstawowy
Uwagi
Ogłoszenie
Pierwotne dokumenty zamówienia
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
| Dane kontaktowe | 2025-09-11 14:57 | - | |||
|
|
Specyfikacja warunków zamówienia.pdf | 2025-09-11 14:57 | 412 KB | ||
|
|
Formularz nr 1 do SWZ _ Formularz oferty.docx | 2025-09-11 14:57 | 37 KB | ||
|
|
Formularz nr 2_Oświadczenie Wykonawcy.docx | 2025-09-11 14:57 | 29 KB | ||
|
|
Formularz nr 2a_Oświadczenie Podmiotu.docx | 2025-09-11 14:57 | 28 KB | ||
|
|
Formularz nr 2b_ Zobowiązanie Podmiotu.docx | 2025-09-11 14:57 | 24 KB | ||
|
|
Formularz nr 2c_ Oświadczenie Wykonawców.docx | 2025-09-11 14:57 | 27 KB | ||
|
|
Formularz nr 3 do SWZ _Wykaz usług.docx | 2025-09-11 14:57 | 27 KB | ||
|
|
Formularz nr 4 do SWZ_Projektowane postanowienia umowy (PPU).pdf | 2025-09-11 14:57 | 338 KB | ||
|
|
Załącznik nr 4 do PPU_Wzór ptorokołu odbioru.docx | 2025-09-11 14:57 | 17 KB | ||
|
|
Formularz nr 5 do SWZ_Opis przedmiotu zamówienia (OPZ).docx | 2025-09-11 14:57 | 45 KB | ||
|
|
Ogłoszenie o zamówieniu.pdf | 2025-09-11 14:57 | 121 KB |
Zmiana dokumentów zamówienia
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Ogłoszenie o wyniku postępowania.pdf | 2025-10-27 12:34 | 71 KB |
Informacja o kwocie na sfinansowanie zamówienia
| Numer części | Nazwa części | Wartość brutto zamówienia podstawowego | Data publikacji |
|---|---|---|---|
| 1 | Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach | 35 360,00 PLN | 2025-09-19 09:00:36 |
Dokumenty udostępnione
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | |
|---|---|---|---|---|
|
Informacja z otwarcia ofert | Informacje z otwarcia ofert | 2025-09-19 09:53 | - |
Informacje o wynikach
| Nazwa części | Data publikacji |
|---|---|
| Informacja o wynikach dotyczy części: 1 | 2025-10-13 11:42 |
