,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach’’
- Numer postępowania BZP/015/01037/24
- Typ postępowania Postępowanie krajowe
- Tryb udzielania zamówienia Tryb podstawowy
Uwagi
Ogłoszenie
Pierwotne dokumenty zamówienia
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
| Dane kontaktowe | 2024-05-10 13:43 | - | |||
|
|
Specyfikacja Warunków Zamówienia.pdf | 2024-05-10 13:43 | 348 KB | ||
|
|
Formularz nr 1 do SWZ _ Formularz oferty.docx | 2024-05-10 13:43 | 36 KB | ||
|
|
Formularz nr 2_Oświadczenie Wykonawcy.docx | 2024-05-10 13:43 | 28 KB | ||
|
|
Formularz nr 2A_Oświadczenie Podmiotu.docx | 2024-05-10 13:43 | 26 KB | ||
|
|
Formularz nr 2B_ Zobowiązanie Podmiotu.docx | 2024-05-10 13:43 | 23 KB | ||
|
|
Formularz nr 2C_ Oświadczenie Wykonawców.docx | 2024-05-10 13:43 | 25 KB | ||
|
|
Formularz nr 4 do SWZ _Projektowane postanowienia umowy.pdf | 2024-05-10 13:43 | 214 KB | ||
|
|
Załącznik nr 4 do PPU_Wzór ptorokołu odbioru.docx | 2024-05-10 13:43 | 18 KB | ||
|
|
Formularz nr 5 do SWZ_Opis przedmiotu zamówienia.docx | 2024-05-10 13:43 | 39 KB | ||
|
|
Formularz nr 3 do SWZ _Wykaz usług.docx | 2024-05-10 13:43 | 25 KB | ||
|
|
Ogłoszenie o zamówieniu.pdf | 2024-05-10 13:43 | 124 KB |
Zmiana dokumentów zamówienia
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Ogłoszenie o wyniku postepowania.pdf | 2024-06-07 12:30 | 58 KB |
Informacja o kwocie na sfinansowanie zamówienia
| Numer części | Nazwa części | Wartość brutto zamówienia podstawowego | Data publikacji |
|---|---|---|---|
| 1 | ,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach’’ | 16 740,00 PLN | 2024-05-20 09:02:38 |
Dokumenty udostępnione
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | |
|---|---|---|---|---|
|
Informacja z otwarcia ofert | Informacje z otwarcia ofert | 2024-05-20 09:59 | - |
Informacje o wynikach
| Nazwa części | Data publikacji |
|---|---|
| Informacja o wynikach dotyczy części: 1 | 2024-05-29 08:42 |
