,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach''
- Numer postępowania BZP/006/11003/24
- Typ postępowania Usługi społeczne krajowe
- Tryb udzielania zamówienia Tryb podstawowy
Ogłoszenie
Pierwotne dokumenty zamówienia
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
| Dane kontaktowe | 2024-03-14 10:11 | - | |||
|
|
Ogłoszenie o zamówieniu.pdf | 2024-03-14 10:11 | 130 KB | ||
|
|
Specyfikacja Warunków Zamówienia.pdf | 2024-03-14 10:11 | 388 KB | ||
|
|
Formularz nr 1 do SWZ _ Formularz oferty.docx | 2024-03-14 10:11 | 102 KB | ||
|
|
Formularz nr 2_Oświadczenie Wykonawcy.docx | 2024-03-14 10:11 | 78 KB | ||
|
|
Formularz nr 2a_Oświadczenie Podmiotu.docx | 2024-03-14 10:11 | 78 KB | ||
|
|
Formularz nr 2b_ Zobowiązanie Podmiotu.docx | 2024-03-14 10:11 | 75 KB | ||
|
|
Formularz nr 2c_ Oświadczenie Wykonawców.docx | 2024-03-14 10:11 | 76 KB | ||
|
|
Formularz nr 3 do SWZ _Wykaz usług.docx | 2024-03-14 10:11 | 76 KB | ||
|
|
Załącznik nr 1 do SWZ _Projektowane postanowienia umowy.pdf | 2024-03-14 10:11 | 283 KB | ||
|
|
Załącznik nr 4 do PPU_Wzór ptorokołu odbioru.docx | 2024-03-14 10:11 | 70 KB | ||
|
|
Załącznik nr 2 do SWZ Opis przedmiotu zamówienia.docx | 2024-03-14 10:11 | 106 KB |
Zmiana dokumentów zamówienia
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Ogłoszenie o wyniku postępowania.pdf | 2024-04-15 10:38 | 71 KB |
Informacja o kwocie na sfinansowanie zamówienia
| Numer części | Nazwa części | Wartość brutto zamówienia podstawowego | Data publikacji |
|---|---|---|---|
| 1 | ,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach'' | 87 000,00 PLN | 2024-03-22 09:01:05 |
Dokumenty udostępnione
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | |
|---|---|---|---|---|
|
Informacja z otwarcia ofert | Informacje z otwarcia ofert | 2024-03-22 10:06 | - |
Informacje o wynikach
| Nazwa części | Data publikacji |
|---|---|
| Informacja o wynikach dotyczy części: 1 | 2024-04-04 11:45 |
